Cart 0
Cart 0

Kardia Smart


Et ”smarthus” lever opp til begrepet på grunn av mer effektiv teknisk overvåking av boligens elektriske anlegg, eller rett og slett gjennom en bedre og mer praktisk organisering av boligen på flere områder.

Kardia er din komplette smarthusleverandør, og leverer produkter sammensatt av komponenter fra ledende leverandører fra hele verden. Kardia Smart lar deg styre husets tekniske anlegg på en måte som praktisk talt gir deg en helt ny kontakt med ditt eget hjem. Reguler varmen fra flyplassen!

Vi kan levere løsninger tilpasset et hvert hjem, prosjekt og budsjett.

 
Kardia_Smart-banner.jpg
 

Vi leverer skreddersydde løsninger som gir deg en helt ny, intelligent kontroll av hjemmets tekniske enheter: Lysstyring, adgangskontroll, varmestyring, måling av luftkvalitet og sikkerhet.

 
smart-both.jpg

Kardia og Futurehome

Siden oppstarten i Stavanger i 2013 har Futurehome utviklet en av de beste smarthusplattformene på markedet. Alle våre smarthusløsninger bruker Futurehomes smarthub og app.

future-logo.png
 
Future-Home-Hub-trans2.png
bg-gradient-blue-1.jpg
z-wave-small4.png
 

Om Z-wave

Vårt trådløse utstyr benytter Z-wave-teknologi, en åpen trådløs standard som ble utviklet i København i 2001. Z-wave er den ledende trådløse automasjonsteknologien for hjemmet på markedet i dag, med over 2100 sertifiserte produkter fra mer enn 600 produsenter.

Vi er stolte av å være medlem av Z-wave-alliansen og en sertifisert installatør av Z-wave-produkter!

bg-gradient-blue-2.jpg

Support og teknisk info

Ta gjerne kontakt med oss på contact@kardia.no.

lilla.jpg