Besøk vår stand på Bygg Reis Deg 2017!

Du finner oss på årets Bygg Reis Deg i Lillestrøm, Norge, 18-21 oktober, stand E01- 17 i Hall E!

Det er mange nye og spennende ting som skjer på Bygg Reis Deg 2017. Ikke gå glipp av spennende seminarer og konferanser, få nye kontakter gjennom sosiale møteplasser, og ikke minst besøke messen for å se praktiske løsninger, produkter og tjenester fra bygg og anlegg. Les mer om hva som skjer på Bygg Reis Deg her.

Få din billett

Registrer deg som gjest her her . Når du klikker på linken, kommer du til påmeldingsskjema. Skriv inn koden vår: flJSGd. Fyll ut registreringsinformasjon og få en gratis inngangsbillett til Bygg Reis Deg som vår gjest.

Book et møte

Ta kontakt for å booke et møte med oss å forhånd. Send en epost til joanthan.lenk@kardia.no

bygg-reis-deg_0.jpg
StudioSkeie Test