Kardia Prefab

Et mylder av rør og tekniske innretninger opptar ofte stor plass i boder og vaskerom. Vi løser dette på en smart måte ved at alle tekniske elementer samles og organiseres i kun én kompakt enhet: Kardia Prefab. Dette elegante, prefabrikkerte og komplette tekniske rommet gir fullstendig oversikt over alle tekniske installasjoner.I en bolig er det summen av praktiske detaljer som gjør forskjellen. Og Prefab bidrar til økt bokvalitet.

Kardia Prefab leveres i ulike utgaver. Disse dekker de fleste behov, fra de minste ettromsleiligheter til eneboliger på opptil 210 m².
Kardia Prefab-enheter leveres komplett og ferdig koblet internt.

Våre modeller

Dette inneholder prefab

Vannbåren gulvvarme
Kardia inneholder et vannbårent varmeanlegg med fordelere, sirkulasjonspumpe, ekspansjonskar og sikkerhetsventil. Oppvarming skjer via elektrisk kolbe.
Sentralstøvsuger
Fordelen med en sentralstøvsuger er at den opptar mindre plass i boligen, og luften som kommer fra støvsugeren forsvinner ut av huset.
Varmepumpe
Varmepumpen henter varme fra omgivelsene og leverer varmtvann og romvarme. Økonomisk og miljøvennlig!
Varmtvannsbereder
Kardia har en spesialdesignet varmtvannsbereder med to varmeelementer som gjør at oppvarmingen går mye raskere.
Vanndistribusjon
Kardias vannfordelingssystem er tilpasset norske boliger og inkluderer trykkreduksjonventil, lekkasjesikring, avsatt plass til vannmåler og ekspansjonstank.
Elektrisk distribusjon
Kardias enheter inneholder sikringsskap med forhåndsinstallerte sikringer samt avsatt plass til svakstrømsutstyr.
Ventilasjon
Prefab-enheter inneholder et balansert og behovsstyrt ventilasjonsaggregat med innebygd varmeveksler med opptil 90 % gjenvinningsgrad.

Bygger du leiligheter?

Kardia Nano er vårt nyeste prefabrikkerte tekniske rom som passer perfekt for leiligheter i blokk.

Flexibel og enkel plassering

Med Kardia Prefab er det enkelt å tilpasse plasseringen ved det tekniske rommet etter hvert boligprosjekt. Enheten opptar 1 m², dette gjør det enklere med å lage gode planløsninger.
Vi synes det er svært innovativt og effektivt å samle all teknikk man trenger i en bolig i ett skap. Vi opplever god service og rask oppfølging fra de ansatte i Kardia. Produktet er av god kvalitet og våre kunder er overbegeistret for løsningen hvor alt er samlet på et sted.
Einar Nilsen
Utviklingsjef | ABChus