Vår nye tekniske enhet inkluderer varmepumpe

Kardia Eco er vår nyeste og mest revulosjonerende tekniske enhet i Prefab-serien. Dette elegante og komplette tekniske skapet inkluderer varmepumpe, dette er med på å gjøre oppvarmingen i hjemmet ditt både økonomisk og miljøvennlig.

Hva inneholder Kardia Eco?

  1. Ventilasjonsaggregat: Eco inneholder et balansert og behovsstyrt ventilasjonsaggregat. Aggregatet har innebygd varmeveksler med opptil 90% gjenvinningsgrad. Dette gir frisk luft i huset, uten at varmen forsvinner.
  2. Varmepumpe: Dette tekniske skapet inkluderer en luft-til-vann-varmepumpe fra CTC istedenfor vanlig varmtvannsbereder, som vi har på våre andre Prefab-produkter. En slik type oppvarming er både miljøvennlig og gunstig for lommeboka.
  3. Varmtvannsbereder: Eco inkluderer en 225 liters varmtvannsbereder. Berederen inneholder et varmeelement som er med på å indirekte varme opp tappevann.
  4. Elektrisk distribusjon: Denne enheten inneholder sikringskap med forhåndsinstallerte sikringer samt avsatt plass til svakstrømutstyr.
  5. Vanndistribusjon: Vår vannfordelingssystem er tilpasset norske boliger og inkluderer trykkreduksjonsventil, lekkasjesikring, avsatt plass til vannmåler, ekspansjonstank og fordelere til tappevann.

Kardia Eco er for deg som søker et mer miljøvennlig forbruk og langsiktig økonomisk vinning. Eco passer til boliger fra 80 til 210 m².

Last ned Kardia Eco Datablad

Varmepumpe fra Kardia Eco        

En varmepumpe henter varme fra omgivelsene for å levere varmtvann og romvarme til hjemmet ditt. Slik kan du redusere energiforbruket til oppvarming og være både økonomisk og miljøvennlig. Varmepumpen vi bruker er CTC EcoZenith i350. En varmepumpe henter varme fra mange ulike varmekilder:

  1. Uteluft - Dette er den vanligste måten å hente varme for varmepumpe, hvor vi bruker varmen fra uteluften.
  2. Jordvarme - Henter varme fra solvarmen som lagres i jorden.
  3. Ventilasjonsluft - Varmen fra avtrekksluft kan også brukes som varmekilde for varmepumpen.
  4. Solvarme - Det er mulighet for å hente varme fra varmen som produseres gjennom vannet i solfangere.
  5. Geotermisk varme - Varmepumpen kan også hente varme fra sjøvann, brønn og grunnvann.

Varmepumpen avgir varme via tappevann, vannbåren gulvvarme og radiatorer. Lavere energiutgifter gjør at investeringen i varmepumpen er nedbetalt i kort tid. Det varierer ut fra hvor stor boligen er, hvor godt isolert den er og hvor mange som bor der. Etter at varmepumpen er nedbetalt, kan du ha nettogevinst på flere tusen kroner i året sammenlignet med alternative energikilder.

Spar penger med varmepumpe

Spar energi og penger med en varmepumpe. En slik type oppvarming er både miljøvennlig og bra for lommeboka. Boligen din vil få renere luft, samtidig gjør du en innsats for klimaet.

Få støtte av Enova!

Ved kjøp av varmepumpe for vannbåren gulvvarme eller luft-til-vann kan du få støtte for inntil 10.000 kr. Usikker på om hvordan du kan få støtte? Trykk her for informasjon om hvordan du kan få støtte av Enova.

Behov for større varmtvannstank?

Har du en stor familie, boblebad, regndusj eller flere badekar trenger man ofte en større varmtvannstank. Derfor har vi Kardia Alta som inkluderer en 300L varmtvannstank!

Mer informasjon?

Hvis du ønsker mer informasjon om Kardia og produktene våre kan du lese mer på våre hjemmesider.
Ønsker du et tilbud? Kontakt oss!

Interessert i Kardia?

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som bygger boliger! Ta kontakt med oss så finner vi en løsning sammen som passer ditt prosjekt.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Du kan lese mere om våre Kardia Prefab prefabrikkerte tekniske skap, eller om Kardia Smart, vår egenutviklet smarthus plattform.

Siste nytt