Kardia lanserer Pico

Gisle Ekeberg fra GK rør i midten – "Kardia Pico var enkelt å sette på plass og vi gleder oss til videre samarbeid."

Vi har levert den aller første Kardia Pico til Hanstad - et Nordbolig prosjekt på Elverum. Pico er et prefab skap med vannbåren gulvvarme, ventilasjon, varmtvannsbereder, vannfordeling og sikringsskap.

Unngå krav om skorstein

I teknisk forskrift (TEK 17) er det krav om skorstein for småhus, men mindre det er montert et vannbårent varmeanlegg. Med Kardia Pico kan du få på plass et vannbårent gulvvarme anlegg med minimal økning i kostnader og arealbruk. På denne måten kan skorstein fjernes fra prosjektet, som gir lavere kostnad og mere disponibelt areal.

Heises inn på 15 min

Det tekniske rommet heises på 15min på plass og er dermed ferdig bygd, det gjenstår kun tilkobling fra topp og bunn.

Rør oppstikk som føres gjennom hullene mens Kardia heises på plass

Spar tid og penger med et effektivt og forutsigbart prosjekt

Lønnsomme prosjekter er levebrødet for alle som bygger boliger. Det å bygge effektivt og forutsigbart er nøkkelen til et lønnsomt prosjekt.

Kardia bidrar til denne forutsigbarhet og effektivitet i en byggeprosess. Med ferdige løsninger som er kvalitetssikret minimerer vi risiko for feil på byggeplassen. Plassen til elektriker, rørlegger og ventilasjonstekniker er avsatt og tilkobling skjer raskt og enkelt.  

Med Kardia prefab får du en enklere og kortere framdriftsplan, og lavere risiko for forsinkelser.

Vi hjelper deg med å bygge raskere og med mindre feil.

Kardia Prefab

Interessert i Kardia?

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som bygger boliger! Ta kontakt med oss så finner vi en løsning sammen som passer ditt prosjekt.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Du kan lese mere om våre Kardia Prefab prefabrikkerte tekniske skap, eller om Kardia Smart, vår egenutviklet smarthus plattform.

Siste nytt