Kardia Prefab blir standard hos Nordbolig

Cato Jacobsen, salgsleder i Kardia, og Stein Nørstebøen, daglig leder i Nordbolig Innlandet

Kardia og Nordbolig har inngått avtale om å gjøre Kardia Prefabs tekniske skap standard hos Nordbolig.

«Vi har valgt Kardia Prefab fordi vi ønsker en teknisk løsning som sparer plass og effektiviserer byggeprosessen», sier Stein Nørstebøen, daglig leder i Nordbolig Innlandet AS. «Vi er allerede godt i gang med samarbeidet med Kardia. Nå går vi ett steg videre og standardiserer løsningen i alle boligene våre.»

Kardia Prefab samler boligens tekniske komponenter i et kompakt og oversiktlig skap. Det gir raskere boligbygging og færre muligheter for feil. Boligeieren får gleden av en arealeffektiv bolig som er enkel å drifte.

Kardia Prefab er også kompatibel med smarthusløsningen Kardia Smart, som gir en mer komfortabel og miljøvennlig boligopplevelse.

Vi i Kardia takker Nordbolig for tilliten og gleder oss til samarbeidet!

Nordbolig er en mellomstor boligbygger i Innlandet og er kjent for sine innovative boligprosjekter. Boligprodusentenes Forening har gitt Nordbolig prisen for årets småhusprosjekt både i 2020 og 2021.  

Kardia utvikler og leverer smarthus og prefabrikkerte, tekniske skap for det norske boligmarkedet.

Interessert i Kardia?

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som bygger boliger! Ta kontakt med oss så finner vi en løsning sammen som passer ditt prosjekt.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Du kan lese mere om våre Kardia Prefab prefabrikkerte tekniske skap, eller om Kardia Smart, vår egenutviklet smarthus plattform.

Siste nytt