Multi-Bygg og Nordbolig har valgt Kardia på Husebyenga

Prosjektet Husebyenga er godt i gang på Brumunddal, der Multi-Bygg bygger 43 leiligheter for Nordbolig. Kardia har levert Kardia Nano til prosjektet.

Kardia Nano er et prefabrikkert modul med alt nødvendig utstyr for VVS, ventilasjon, varme og elektro i leiligheten. Kardia Nano passer i et fotavtrykk på 0,4m² og tilpasses hvert enkelt prosjekt.

Med Kardia Nano får du en komplett boligmodul for vann, varme, elektro og ventilasjon. Kardia Nano brukes i blokkleiligheter og andre prosjekter med varmesentral eller fjernvarme. Kardia Nano fungerer på anlegg både med 3-rør og 5-rør system.

Nordbolig er en mellomstor boligbygger i Innlandet og er kjent for sine innovative boligprosjekter. Boligprodusentenes Forening har gitt Nordbolig prisen for årets småhusprosjekt både i 2020 og 2021.

Multi-Bygg er en entreprenør som jobber på tvers av næringsbygg, boligbygg og rehabiliteringsprosjekter med mer for både private og offentlige aktører. Multi-Bygg er kjent I bransjen for sin kvalitet og innovasjon.

Interessert i Kardia?

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som bygger boliger! Ta kontakt med oss så finner vi en løsning sammen som passer ditt prosjekt.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Du kan lese mere om våre Kardia Prefab prefabrikkerte tekniske skap, eller om Kardia Smart, vår egenutviklet smarthus plattform.

Siste nytt