Kardia Alta - Vår største varmtvannsbereder

For deg som har behov for ekstra varmtvann til Jacuzzi, regndusj eller flere badekar er Kardia Alta den beste løsning. Alta inneholder en 300L Ekspressbereder fra OSO, komplett vannfordeling, balansert ventilasjon og sikringsskap, og passer til boliger fra 80 til 210 m².

Med Alta-versjonen lanserer Kardia den tredje modellen i Prefab-serien. Kardia Prefab løser boligens tekniske rom på en smart måte ved at alle teknisk elementer samles og organiseres i kun en prefabrikkert enhet.

Last ned Kardia Alta Datablad

Oppstikksplan for Kardia Alta er den samme som på Kardia Standard v.102. Det betyr at du kan oppgradere til Kardia Alta uten å gjøre noen endringer på oppstikk.

Dette inneholder Alta

 1. Ventilasjonsaggregat - Kardia Alta inneholder et balansert og behovsstyrt ventilasjonsaggregat. Aggregatet har innebygd varmeveksler med opptil 90% gjenvinningsgrad. Dette gir frisk luft i huset, uten at varmen forsvinner.
 2. Varmtvannsbereder - Alta inkluderer en 300 liters ekspressbereder fra OSO. Denne ekspressberederen varmer opp vannet 3x raskere enn vanlige beredere.
 3. Elektrisk distribusjon - Denne enheten inneholder sikringskap med forhåndsinstallerte sikringer samt avsatt plass til svakstrømutstyr.
 4. Vanndistribusjon - Vår vannfordelingssystem er tilpasset norske boliger og inkluderer trykkreduksjonsventil, lekkasjesikring, avsatt plass til vannmåler, ekspansjonstank og fordelere til tappevann.

Hvorfor Kardia Alta?

 • Plassbesparende teknisk rom på 1 m².
 • Høyere kvalitet med 100% kvalitetssikring før leveranse til byggeplass.
 • Tidsbesparende i byggeperioden.
 • Kostnadsbesparende.
 • Spar ca. 500 kWh* / år med markedets best isolerte beredere.
 • Varmtvann 3 × raskere enn standard varmtvannsberedere.
 • Balansert ventilasjon med 90% virkningsgrad.
 • Tilpasset alle IKEA(150 x 201 cm) PAX skyvedører.

*I forhold til en 200 L bereder med mineralull-isolasjon.

Se Databladet for mer detaljert informasjon.

Mer informasjon?

Hvis du ønsker mer informasjon om Kardia og produktene våre kan du lese mer på våre hjemmesider.
Ønsker du et tilbud på Kardia Alta? Kontakt oss!

Interessert i Kardia?

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som bygger boliger! Ta kontakt med oss så finner vi en løsning sammen som passer ditt prosjekt.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Du kan lese mere om våre Kardia Prefab prefabrikkerte tekniske skap, eller om Kardia Smart, vår egenutviklet smarthus plattform.

Siste nytt