Samarbeid med Kardia AS & ABChus

Dagfinn Lindberg, daglig leder i ABChus og Jonathan Lenk, daglig leder i Kardia

Kardia AS leverer tekniske enheter og smarthusløsninger til boligmarkedet, og vi er svært stolte over samarbeidet. Gjennom innsikt og tverrfaglighet fra alle de ulike områdene i byggebransjen fra strøm til VVS, ventilasjon, elektro og produksjon utvikler selskapet løsninger til alle typer bosituasjoner.

Brukervennlig kvalitet til rett pris

Mange har opplevd både smarthusteknologien og tekniske enheter som kompliserte og lite brukervennlige. Den viktigste grunnen til at ABChus falt ned på Kardia som leverandør, var selskapets fokus på å skape kostnadseffektive løsninger med brukeren i fokus.

ABChus og Kardia har mange sammenfallende verdier. For oss er det viktig at teknologien bidrar til at hjemmet blir et bedre sted å bo. Det skal ivareta miljøet og helsen til de som bor der, samtidig som det øker komforten og sikkerheten, sier daglig leder i Kardia, Jonathan Lenk.

Smarthus som standard

ABChus er den første av de norske aktørene i elementhusmarkedet som tilbyr smarthusteknologi som standard i alle husmodeller. Det betyr at man i tillegg til tradisjonelt elektrisk anlegg nå kan styre lys, varme og ventilasjon på en enkel og brukervennlig måte med systemet Smarthus fra Kardia. Smarthusteknologi er et voksende marked i rivende utvikling. Denne utviklingen vil øke omfang og tempo i årene som kommer.

─ Det er viktig å ligge i forkant av utviklingen, men det viktigste er å ha et bevisst forhold til hva teknologien skal bidra til. Teknologien er kun attraktiv når den er enkel å bruke, og tilfører verdi til kundene. Samarbeidet med ABChus gir oss mulighet til å høste viktig erfaring vi kan ta med oss i utviklingen videre, sier Lenk.

Klikk deg inn for å lese den digitale huskatalogen. Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.

Interessert i Kardia?

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som bygger boliger! Ta kontakt med oss så finner vi en løsning sammen som passer ditt prosjekt.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Du kan lese mere om våre Kardia Prefab prefabrikkerte tekniske skap, eller om Kardia Smart, vår egenutviklet smarthus plattform.

Siste nytt