Vi er i norges første visningsby!

Snapchat-1947662337.jpg

Kardia skal være med i norges første visningsby som er opprettet av ABChus. Der skal vi vise frem vårt mest populære prefab-produkt Kardia Standard og smarthusproduktet Kardia Smart.

Samarbeid med ABChus

Vi er stolte av samarbeidet vårt med ABChus. ABChus spesialiserer seg på å bygge eneboliger og flermannsboliger. Husene bygges etter komplettkonseptet hvilket betyr at kunden trenger kun å stille opp med en byggeklar tomt.
Kardia er smarthusleverandøren til ABChus, vi leverer tekniske skap og smarthusprodukter.

I september åpner ABChus Visningsbyen som ligger i Åsgreina i Nannestad. Byen vil bestå av fire komplettboliger i full størrelse som interesserte kunder kan komme og besøke. Husene er møblert og stylet slik at du får et godt inntrykk av hvordan det vil være å bo i husene.

Hva kan du forvente i Visningsbyen?

Kardia skal vise fram Kardia Standard og Kardia Smart i alle fire boliger slik at du får en ypperlig anledning til å se og oppleve hvordan det er å ha Kardia-produkter i eget hus.

Da kan du, med egne øyne, se hvordan dette elegante, prefabrikkerte og komplette tekniske rommet gir fullstendig oversikt over alle installasjoner. Samtidig får du inntrykket av hvordan Kardia Smart lar deg styre husets tekniske anlegg og se hvor godt Kardia Smart samarbeider med Kardia Standard.

Hvor og når?

Visningsbyen holder åpent hver torsdag fra 10.00 – 20.00 og hver søndag fra 12.00 – 14.00. Ønsker du å besøke Visningsbyen utenom disse fastsatte tidene, book et besøk via skjemaet ved å trykke her.
Kontakt oss på contact@kardia.no om du ønsker mer informasjon om visningsbyen eller våre produkter.

Velkommen til å se våre produkter på Visningsbyen!


Adresse: Blåbærsvingen 15A, 2033 Åsgreina

 
Yoel Ozyurek