Nyttig informasjon om ID Lock

Sørg for at døren er ordentlig lukket og andre nyttig tips om låsen.

Sørg for at døren er ordentlig lukket

For at døren skal klare å låse opp eller igjen, er det viktig at døren er ordentlig lukket. Er døren dratt ut av posisjon i lukket stilling, kan det påføre for stor motstand på vrideren, slik at låsmotoren ikke klarer å vri låsen opp eller igjen.

Låsen utløser en alarm

Låsen er utstyrt med innbruddsalarm. Innbruddsalarmen blir utløst ved at sensorfallen spretter ut mens låsen er i låst posisjon. For å deaktivere alarmen må du taste koden til døren. Innbruddsalarmen vil også utløses om døren åpnes samtidig som døren låses.

Låsen varsler ved lavt batteri

Når det er lite batteri igjen i låsen, vil den spille av melodien «Twinkle Twinkle» ved opplåsing. Hører du denne melodien, er det på tide å bytte batterier. Skift alle batteriene samtidig, og bruk helt nye alkaliske AA-batterier.

Ha alltid et 9 V-batteri tilgjengelig

Skulle man være uheldig og bli låst ute på grunn av dårlig batteri, kan 9 V-batteri benyttes for å gi låsen strøm. Dette gjøres ved å holde batteriet inn mot polene som er plassert nederst på låsen. Det kan være lurt å ha et slikt «nødbatteri» liggende en tilgjengelig plass i tilfelle du skulle være uheldig.

Ofte stilte spørsmål om ID Lock

For å få flere tips kan du besøke denne siden med ID Locks egne ofte stilte spørsmål og svar.

Mere informasjon om ID Lock

For mere informasjon om ID Lock, se dokumentarkiv på nettsiden til ID Lock.

Relaterte artikler