Smarthus hjelper den daglige rytmen

Solen titter over horisonten og dagen begynner. Temperaturen kryper oppover gradestokken så snart de første lysstrålene skinner over landskapet. Når solen så går ned igjen, kommer natten tilbake, kald og mørk. Det er på tide å gire ned og lade opp til en ny dag. De varme, lyse dagene og de kjølige, mørke nettene skaper en rytme. Endringene i lys og varme signaliserer til kroppene våre både når dagen begynner og når den er over.

Et Smarthus fra Kardia Smart kan hjelpe hjemmet ditt til å følge den samme rytmen.

Har du akkurat våknet? Et varmt hus og litt lys vil få deg i gang. Hjemme på dagtid? Du kommer til å ville skru opp lysene for å balansere det skarpe sollyset som kommer inn gjennom vinduene. Middagsgjester? Demp lysene på kjøkkenet og i spisestuen, men sørg for litt mer lys på kjøkkenet slik at du kan se hva du gjør. Tid for å legge seg? Senk temperaturen litt og skru av alle lysene bortsett fra en svak belysning i ganger og på bad.

Ditt eget Smarthus

Sett opp alle disse scenarioene med mer i Kardia Smart. Etter installasjonen av Kardia Smart-systemet, vil vi hjelpe deg med å sette opp scenene som hjelper både deg og hjemmet ditt. Du kan også definere en tidsplan for temperaturen som gjør at hjemmet holder en behagelig temperatur på dagtid og en noe kjøligere temperatur om natten.

Du kan lese mer om hvorfor du bør gjøre hjemmet ditt Smart her

“Your home is your castle”, sier man på engelsk. Her er det med andre ord du som rår grunnen, enten det er et rolig tilfluktssted midt i en stor by eller et på fjellet hvor du kan trekke deg tilbake. Vi bygger hjem for å slappe av og roe det ned, for å samle venner og familie og for å bygge livene våre. Gjør hjemmet ditt til et paradis.

Ta kontakt dersom du er interessert i et smarthus fra Kardia Smart! Vi vil mer enn gjerne hjelpe til med å få hjemmet ditt til å følge din dagsrytme.

Interessert i Kardia?

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som bygger boliger! Ta kontakt med oss så finner vi en løsning sammen som passer ditt prosjekt.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Du kan lese mere om våre Kardia Prefab prefabrikkerte tekniske skap, eller om Kardia Smart, vår egenutviklet smarthus plattform.

Siste nytt