Kardia Smart - Komplett Smarthusløsning

Vi lanserer egen Smarthus app som gjør styringen av din bolig enklere og mer oversiktlig. Kardia er din komplette smarthusleverandør, som leverer produkter sammensatt av komponenter fra ledende leverandører fra hele verden. Gjennom vår nye Smarthusløsning med Kardia Smart kan du enkelt styre husets tekniske anlegg på en måte som praktisk talt gir deg en helt ny kontakt med ditt eget hjem. Reguler varmen fra flyplassen med Smarthus fra Kardia!

Vårt fokus i boligen din

Kardia Smart setter komfort, helse, sikkerhet og miljø i fokus med smarte og enkle løsninger i din bolig.

Komfort - Øk komforten i hjemmet

Kom hjem til perfekt temperatur, uansett hvordan været er utendørs. Kardia Smart gjør ditt hjem til et behagelig og komfortabelt sted. Kardia Smart hub kobles til termostater i hjemmet ditt og justerer innetemperaturen. Lyssensoren rapporterer lysnivået innendørs slik at systemet kan dimme belysningen til et behagelig nivå.
Dårlig inneluft er svært ubehagelig. Det kan gjøre deg tung i hodet, gi hodepine og konsentrasjonsproblemer. Spesielt når du har gjester, tømmes oksygenet i luften raskt og må byttes ut med frisk luft utenfra. Dette håndterer Kardia Smart, og tilførselen av frisk luft inn i huset økes etter behov når sensorene i ventilasjonsaggregatet oppdager høye nivåer av CO2.

Helse - Ha oversikt over luftkvaliteten

Dårlig luftkvalitet i huset kan påvirke helsen din alvorlig. Kortsiktige virkninger er irritasjon i øyne, nese og hals, svimmelhet, hodepine og tretthet. Langsiktige effekter kan omfatte luftveissykdommer, hjertesykdommer og kreft. (Folkehelseinstituttet, 2018)
Hvordan påvirker luftkvaliteten din helse? Med Kardia Smart er hjemmet ditt utstyrt med sensorer som oppdager miljøgifter i luften. Vårt system bruker data fra disse sensorene til å beregne en luftkvalitetsscore, slik at du alltid er oppdatert og kan iverksette tiltak hvis det er behov for det.    

Les mer om hvordan Smarthus hjelper din hverdag her.

Sikkerhet - Gjør boligen sikrere

Gå til sengs helt ubekymret om du er langt borte på ferie eller sover på ditt eget soverom. Kardia bevegelses- og vibrasjonssensorer oppdager unormal aktivitet i hjemmet ditt. Den smarte inngangsdøren låses automatisk når ingen er hjemme og du kan forandre koden på låsen når som helst og hvor som helst.. Du vil få varsling hvis brannalarmen blir utløst og få informasjon om i hvilket rom det eventuelt er brann.

Miljø - Spar strøm

Hvordan påvirkes verden rundt deg av valgene du tar? Energisensorer overvåker strømforbruket ditt, og systemet vårt vil kunne fortelle deg om din innvirkning på miljøet. Er det tiltak du kan gjøre for å redusere energifotavtrykket ditt? Hvordan gjør husholdningen din det sammenlignet med andre husholdninger av lignende størrelse? Kardia Smart gir deg fullstendig oversikt i appen. Med appen vår får du tilgang til statistikk som viser hvor mye strøm du bruker i løpet av dagen, i løpet av en uke, måneder og år.  

Hva er smarthus?

Smarthus er et begrep som samler automatiserte og intelligente funksjoner som er med på å bidra til bedre komfort, lavere energiforbruk, et høyere sikkerhetsnivå og til syvende og sist et enklere liv. Smarthus er teknologi for fremtiden og det vil bli bare utvikle seg større og bedre for oss forbrukere.

Funksjoner til Smarthus fra Kardia

  1. Varmestyring - Kardia Smart lar deg komme til et perfekt temperert hjem. Temperaturen justerer seg etter dine rutiner og behov. Det er både økonomisk og miljøvennlig!
  1. Luftkvalitet - Hvordan påvirker luftkvaliteten helsen din? Kardia Smart måler luftkvaliteten med sensorer i hjemmet ditt. Vårt system viser deg nivået på luftkvaliteten slik at du alltid er oppdatert på om du bør iverksette tiltak.
  2. Adgangskontroll - Med digital dørlås lever du i et nøkkelfritt hjem. Betjen låsen med pin-kode, brikker og med Kardia Smart-appen .
  3. Lysstyring - Lyssensoren beregner innendørs lysnivå, slik at lysene i huset automatisk kan dimmes til et behagelig nivå. Når du går på jobb, eller legger deg, vil vil vår Smarthus app automatisk slå av lysene i boligen.

Kardia Scenebryter

Kardias scenebryter er en bryter som hjelper deg til å sette hjemmet ditt i den riktige modusen ved et enkelt tastetrykk. Vi skiller mellom fire ulike scener.

I Smarthus appen vår kan du enkelt sette opp dine egendefinerte handlinger for de forskjellige scene-tilstandene i hjemmet ditt. Sett temperaturen ned til 13 grader, skru av alle lys og lås ytterdøren når du trykker på nattscene-knappen.

Hvem er Kardia?

Kardia hjelper deg til å organisere og utnytte de tekniske og elektriske enhetene boligen din på en smartere og enklere måte. Våre produkter, Kardia Smart og Kardia Prefab, bidrar både til et mer trygt og energieffektivt hjem - samt økt boligkomfort og boglede.

Ønsker du nærmere informasjon om hvordan Kardia Smart kan forbedre ditt hjem? Ta kontakt med oss!

Interessert i Kardia?

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som bygger boliger! Ta kontakt med oss så finner vi en løsning sammen som passer ditt prosjekt.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Du kan lese mere om våre Kardia Prefab prefabrikkerte tekniske skap, eller om Kardia Smart, vår egenutviklet smarthus plattform.

Siste nytt