Spar tid med smarthusteknologi

Smarte hjem er praktisk, økonomisk og anvendelig. Det har du kanskje hørt. Men visste du at smarthus også kan hjelpe med å spare tid? Tidsbesparelsen smarthus kan gi når du tar i betraktning hvor travle mange er, er en fordel som vanligvis er sterkt undervurdert.

La oss ta utgangspunkt i det. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan smarthusteknologi kan spare deg for tid, og vi vil også se nærmere på noen av de ukjente metodene som kan brukes for å utnytte dette best mulig.

Hjemmeautomasjon med smarthus

La oss begynne med vanlige rutiner i huset. Er du som folk flest, bruker du nok noen minutter hver dag til å sjekke om lys er slått av, dører låst og vinduer lukket når du går inn og ut.

Du setter antakelig også på alarmer og overvåker innetemperaturen. Alt dette utgjør et betraktelig tidssluk, spesielt hvis du legger disse gjøremålene sammen gjennom flere uker eller måneder.

Et godt designet smarthus kan lett forandre på det. Da kan du automatisere eller kombinere slike hverdagslige oppgaver, noe som igjen vil frigjøre tid som du kan bruke på mer interessante og artige aktiviteter, og dermed gjøre deg mer effektiv totalt sett.

Det er nettopp dette Kardia har hatt i fokus med sin smarthusløsning. Kardia Smart kan automatisere relativt enkle oppgaver som låse inngangsdøren, styre lys og temperatur slik at du slipper å gjøre dette.

Smarthus gir deg oversikt

Ikke nok med at du får en god oversikt over alt lys og termostater i rommene, men la oss nå se på underholdningsmulighetene. Er du som de fleste andre, kan du velge mellom TV, filmer, ulike strømmetjenester og flere enheter enn du har oversikt over og i enda mindre grad kan holde styr på eller kontrollere effektivt.

Her kan også smarthusteknologien komme deg til nytte. Se for deg at du har alle enhetene dine – datamaskin, telefon, nettbrett, hva det måtte være som kan kobles til et stemmeaktiveringssystem. Dette gir umiddelbar tilgang til all slags underholdning uansett hvor i huset du befinner deg.

Les mer om hvordan et smarthus fungerer her.

Potensialet til smarthus er enormt

La oss si du skal feire en familiebegivenhet, stor eller liten. Størrelse spiller ingen rolle her – du trenger hjelp med planlegging og organisering, og smarthusteknologien kan bidra.

La oss si du har en meny med ulike retter og alternativer som er litt kompliserte, eller du får maten levert fra et cateringselskap. Eller begge deler. Smarthusteknologien kan holde orden på menyen, oppdatere den etter hvert som gjestelisten vokser eller krymper, og registrere endringer underveis.

Men dette er ikke alt. Den samme smarthusteknologien kan automatisk bestille maten, passe på at den er fersk og dobbeltsjekke at du har alt du trenger. Den kan også hjelpe deg med underholdningsalternativer for gjestene og skreddersy disse til enkeltpersoner eller grupper. Resultatet blir at du kan tilbringe mer tid med familien og nyte dagen eller kvelden sammen med dem du er glad i.

Den beste nyheten er at et smarthus kan tilpasses hvert enkelt individ, uansett alder, kjønn og interesser. Ønsker du å kun løse enkle oppgaver hjemme med mobilen er smarthus perfekt for deg. Ønsker du avanserte løsninger i hjemmet ditt er smarthus perfekt for deg. Alt i alt skal et smarthus gjøre livet enklere og gi deg litt mer tid i hverdagen.

Interessert i Kardia?

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som bygger boliger! Ta kontakt med oss så finner vi en løsning sammen som passer ditt prosjekt.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Du kan lese mere om våre Kardia Prefab prefabrikkerte tekniske skap, eller om Kardia Smart, vår egenutviklet smarthus plattform.

Siste nytt